1. اطلاعیۀ شماره 10: فرمت ارائه پوستر
2. نتایج داوری مقالات دریافتی به دبیرخانه همایش اعلام شد
ضمن سپاسگزاری از کلیۀ پژوهشگرانی که نسبت به ارسال مقاله به دبیرخانه همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» اقدام کرده‌اند به آگاهی می‌رساند فرآیند داوری مقالات دریافتی به پایان رسیده است و نتایج آن در سایت همایش در دسترس است.
3. سلسله جلسات کمیته‌های برگزاری همایش تشکیل شد
این جلسه از سلسله جلسات کمیته‌های برگزاری همایش، سه شنبه 23بهمن1397 تشکیل شد. جلسۀ کمیته‌های برگزاری روزهای همایش با حضور دبیر علمی همایش دکتر عباس عباس‌پور و اعضای کمیته‌های برگزاری همایش برگزار شد.
4. برای شرکت و حضور در همایش به اطلاعیۀ شمارۀ 8 توجه فرمایید
علاقه‌مندان برای شرکت و حضور در همایش، لازم است ابتدا در سامانه عضو شوند و سپس از طریق صفحه کاربری شخصی اقدام به ثبت‌نام نمایند.
5. از سلسله جلسات همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» برگزار شد
این جلسه از سلسه جلسات کمیته اجرایی، یکشنبه 14بهمن1397، با حضور دبیر علمی همایش، دکتر عباس عباس‌پور و دبیر اجرایی همایش، دکتر علی الهیار برگزار شد.
6. چهارمین جلسۀ کمیته علمی همایش تشکیل شد
چهارمین جلسۀ اعضای کمیته علمی، دوشنبه 15بهمن1397، ساعت 17 در اتاق شورای دانشکدۀ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
7. اطلاعیه شمارۀ 7: مهلت ارسال اصل مقاله تا 13بهمن1397 تمدید شد
پیرو درخواست‌های مکرر نویسندگان گرامی به‌منظور فراهم نمودن فرصت کافی برای تکمیل نگارش مقاله، مهلت دریافت اصل مقاله تا پایان روز شنبه، 13بهمن1397، تمدید شد. به آگاهی می‌رساند این تاریخ مجدداً تمدید نخواهد شد. خواهشمندیم ارسال مقاله را به روز پایانی موکول نفرمایید.
8. جلسۀ کمیته اجرایی همایش برگزار شد
این جلسه از سلسله جلسات کمیته اجرایی همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش»، دوشنبه، 9بهمن1397، ساعت 14 در دبیرخانه همایش تشکیل شد.
9. اطلاعیه دربارۀ وضعیت چکیدۀ مقاله تکمیل نشده
اطلاعیه شماره 6: پژوهشگرانی که در قسمت وضعیت چکیدۀ مقاله ارسالی خود در سامانه، وضعیت تکمیل نشده درج شده است و پاسخی برای نتیجه داوری چکیدۀ مقاله دریافت نکرده‌اند؛ لطفاً در اسرع وقت به دبیرخانه همایش اطلاع دهند.
10. نویسندگان محترمی که در ارسال اصل مقاله خود با مشکل مواجه شده‌اند لطفاً به اطلاعیه شمارۀ 5 توجه نمایند
برای ارسال مقاله ابتدا با نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه شوید. بعد از ورود به بخش ارسال و پیگیری مقاله لازم است بر روی کد مقاله کلیک نمایید. از منوی سمت راست، گزینۀ «اضافه کردن فایل‌ها» نمایش داده می‌شود. سپس نسبت به بارگذاری فایل اصل مقاله خود اقدام فرمایید.
11. نتایج داوری چکیدۀ مقاله‌های دریافتی به دبیرخانه همایش اعلام شد.
ضمن سپاس و قدردانی از مشارکت پژوهشگران ارجمند در فراخوان اولین همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش: مدیریت منابع انسانی و مالی»، به اطلاع می‌رساند؛ نتایج داوری چکیدۀ مقاله‌های دریافتی به دبیرخانه همایش اعلام شده است.
12. سومین جلسۀ اعضای کمیته علمی همایش «اقتصاد آموزش و پرورش» برگزار شد
سومین جلسۀ اعضای کمیته علمی همایش «اقتصاد آموزش و پرورش: مدیریت منابع انسانی و مالی» دوشنبه، 17دی1397، ساعت 16 در سالن شورای دانشکدۀ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شد.
13. پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
اولین همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت و نمایه گردیده است.
14. اطلاعیه دربارۀ چکیده مقالات دریافتی به دبیرخانه همایش
پژوهشگران محترمی که چکیدۀ مقاله خود را به دبیرخانۀ همایش ارسال نموده‌اند؛ لطفاً به اطلاعیه دوم توجه نمایند.
15. دومین جلسۀ اعضای کمیته علمی همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» برگزار شد
دومین جلسه کمیته علمی همایش، با حضور اعضای کمیته علمی، سه‌شنبه، 13آذر1397، ساعت 16 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌و‌پرورش برگزار شد.
16. اطلاعیه: مهلت ارسال چکیدۀ مقالات تمدید شد
با توجه به استقبال و درخواست‌های بسیار پژوهشگران محترم، مهلت ارسال چکیدۀ مقالات تا پایان روز شنبه، بیست‌و‌چهارم آذر 1397 تمدید شد.
17. اولین جلسۀ کمیته علمی برگزار شد
جلسۀ کمیته علمی همایش، سه‌شنبه 22 آبان1397 ساعت13 الی 15 با حضور اعضای کمیته علمی در سالن شورای دانشکدۀ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شد.