1. اطلاعیه دربارۀ وضعیت چکیدۀ مقاله تکمیل نشده
اطلاعیه شماره 6: پژوهشگرانی که در قسمت وضعیت چکیدۀ مقاله ارسالی خود در سامانه، وضعیت تکمیل نشده درج شده است و پاسخی برای نتیجه داوری چکیدۀ مقاله دریافت نکرده‌اند؛ لطفاً در اسرع وقت به دبیرخانه همایش اطلاع دهند.
2. نویسندگان محترمی که در ارسال اصل مقاله خود با مشکل مواجه شده‌اند لطفاً به اطلاعیه شمارۀ 5 توجه نمایند
برای ارسال مقاله ابتدا با نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه شوید. بعد از ورود به بخش ارسال و پیگیری مقاله لازم است بر روی کد مقاله کلیک نمایید. از منوی سمت راست، گزینۀ «اضافه کردن فایل‌ها» نمایش داده می‌شود. سپس نسبت به بارگذاری فایل اصل مقاله خود اقدام فرمایید.
3. نتایج داوری چکیدۀ مقاله‌های دریافتی به دبیرخانه همایش اعلام شد.
ضمن سپاس و قدردانی از مشارکت پژوهشگران ارجمند در فراخوان اولین همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش: مدیریت منابع انسانی و مالی»، به اطلاع می‌رساند؛ نتایج داوری چکیدۀ مقاله‌های دریافتی به دبیرخانه همایش اعلام شده است.
4. سومین جلسۀ اعضای کمیته علمی همایش «اقتصاد آموزش و پرورش» برگزار شد
سومین جلسۀ اعضای کمیته علمی همایش «اقتصاد آموزش و پرورش: مدیریت منابع انسانی و مالی» دوشنبه، 17دی1397، ساعت 16 در سالن شورای دانشکدۀ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شد.
5. مهلت ارسال مقالات کامل تا 10بهمن1397 تمدید شد.
پژوهشگران محترمی که چکیدۀ مقاله‌های آنان پذیرفته شده باشد لازم است مقالۀ کامل خود را حداکثر تا 10بهمن1397 در سامانه بارگذاری نمایند.
6. پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
اولین همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت و نمایه گردیده است.
7. اطلاعیه دربارۀ چکیده مقالات دریافتی به دبیرخانه همایش
پژوهشگران محترمی که چکیدۀ مقاله خود را به دبیرخانۀ همایش ارسال نموده‌اند؛ لطفاً به اطلاعیه دوم توجه نمایند.
8. دومین جلسۀ اعضای کمیته علمی همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» برگزار شد
دومین جلسه کمیته علمی همایش، با حضور اعضای کمیته علمی، سه‌شنبه، 13آذر1397، ساعت 16 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌و‌پرورش برگزار شد.
9. اطلاعیه: مهلت ارسال چکیدۀ مقالات تمدید شد
با توجه به استقبال و درخواست‌های بسیار پژوهشگران محترم، مهلت ارسال چکیدۀ مقالات تا پایان روز شنبه، بیست‌و‌چهارم آذر 1397 تمدید شد.
10. اولین جلسۀ کمیته علمی برگزار شد
جلسۀ کمیته علمی همایش، سه‌شنبه 22 آبان1397 ساعت13 الی 15 با حضور اعضای کمیته علمی در سالن شورای دانشکدۀ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شد.