نتایج داوری مقالات دریافتی به دبیرخانه همایش اعلام شد

ضمن سپاسگزاری از کلیۀ پژوهشگرانی که نسبت به ارسال مقاله به دبیرخانه همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» اقدام کرده‌اند به آگاهی می‌رساند فرآیند داوری مقالات دریافتی به پایان رسیده است و نتایج آن در سایت همایش در دسترس است.

24 بهمن 1397

سلسله جلسات کمیته‌های برگزاری همایش تشکیل شد

این جلسه از سلسله جلسات کمیته‌های برگزاری همایش، سه شنبه 23بهمن1397 تشکیل شد. جلسۀ کمیته‌های برگزاری روزهای همایش با حضور دبیر علمی همایش دکتر عباس عباس‌پور و اعضای کمیته‌های برگزاری همایش برگزار شد.

23 بهمن 1397

برای شرکت و حضور در همایش به اطلاعیۀ شمارۀ 8 توجه فرمایید

علاقه‌مندان برای شرکت و حضور در همایش، لازم است ابتدا در سامانه عضو شوند و سپس از طریق صفحه کاربری شخصی اقدام به ثبت‌نام نمایند.

18 بهمن 1397

از سلسله جلسات همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» برگزار شد

این جلسه از سلسه جلسات کمیته اجرایی، یکشنبه 14بهمن1397، با حضور دبیر علمی همایش، دکتر عباس عباس‌پور و دبیر اجرایی همایش، دکتر علی الهیار برگزار شد.

15 بهمن 1397

چهارمین جلسۀ کمیته علمی همایش تشکیل شد

چهارمین جلسۀ اعضای کمیته علمی، دوشنبه 15بهمن1397، ساعت 17 در اتاق شورای دانشکدۀ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

16 بهمن 1397

اطلاعیه شمارۀ 7: مهلت ارسال اصل مقاله تا 13بهمن1397 تمدید شد

پیرو درخواست‌های مکرر نویسندگان گرامی به‌منظور فراهم نمودن فرصت کافی برای تکمیل نگارش مقاله، مهلت دریافت اصل مقاله تا پایان روز شنبه، 13بهمن1397، تمدید شد. به آگاهی می‌رساند این تاریخ مجدداً تمدید نخواهد شد. خواهشمندیم ارسال مقاله را به روز پایانی موکول نفرمایید.

10 بهمن 1397

جلسۀ کمیته اجرایی همایش برگزار شد

این جلسه از سلسله جلسات کمیته اجرایی همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش»، دوشنبه، 9بهمن1397، ساعت 14 در دبیرخانه همایش تشکیل شد.

10 بهمن 1397

اطلاعیه دربارۀ وضعیت چکیدۀ مقاله تکمیل نشده

اطلاعیه شماره 6: پژوهشگرانی که در قسمت وضعیت چکیدۀ مقاله ارسالی خود در سامانه، وضعیت تکمیل نشده درج شده است و پاسخی برای نتیجه داوری چکیدۀ مقاله دریافت نکرده‌اند؛ لطفاً در اسرع وقت به دبیرخانه همایش اطلاع دهند.

24 دی 1397

نویسندگان محترمی که در ارسال اصل مقاله خود با مشکل مواجه شده‌اند لطفاً به اطلاعیه شمارۀ 5 توجه نمایند

برای ارسال مقاله ابتدا با نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه شوید. بعد از ورود به بخش ارسال و پیگیری مقاله لازم است بر روی کد مقاله کلیک نمایید. از منوی سمت راست، گزینۀ «اضافه کردن فایل‌ها» نمایش داده می‌شود. سپس نسبت به بارگذاری فایل اصل مقاله خود اقدام فرمایید.

24 دی 1397

نتایج داوری چکیدۀ مقاله‌های دریافتی به دبیرخانه همایش اعلام شد.

ضمن سپاس و قدردانی از مشارکت پژوهشگران ارجمند در فراخوان اولین همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش: مدیریت منابع انسانی و مالی»، به اطلاع می‌رساند؛ نتایج داوری چکیدۀ مقاله‌های دریافتی به دبیرخانه همایش اعلام شده است.

22 دی 1397

سومین جلسۀ اعضای کمیته علمی همایش «اقتصاد آموزش و پرورش» برگزار شد

سومین جلسۀ اعضای کمیته علمی همایش «اقتصاد آموزش و پرورش: مدیریت منابع انسانی و مالی» دوشنبه، 17دی1397، ساعت 16 در سالن شورای دانشکدۀ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شد.

20 دی 1397

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

اولین همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت و نمایه گردیده است.

12 دی 1397

اطلاعیه دربارۀ چکیده مقالات دریافتی به دبیرخانه همایش

پژوهشگران محترمی که چکیدۀ مقاله خود را به دبیرخانۀ همایش ارسال نموده‌اند؛ لطفاً به اطلاعیه دوم توجه نمایند.

13 دی 1397

دومین جلسۀ اعضای کمیته علمی همایش ملی «اقتصاد آموزش و پرورش» برگزار شد

دومین جلسه کمیته علمی همایش، با حضور اعضای کمیته علمی، سه‌شنبه، 13آذر1397، ساعت 16 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌و‌پرورش برگزار شد.

17 آذر 1397

اطلاعیه: مهلت ارسال چکیدۀ مقالات تمدید شد

با توجه به استقبال و درخواست‌های بسیار پژوهشگران محترم، مهلت ارسال چکیدۀ مقالات تا پایان روز شنبه، بیست‌و‌چهارم آذر 1397 تمدید شد.

14 آذر 1397

اولین جلسۀ کمیته علمی برگزار شد

جلسۀ کمیته علمی همایش، سه‌شنبه 22 آبان1397 ساعت13 الی 15 با حضور اعضای کمیته علمی در سالن شورای دانشکدۀ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شد.

28 آبان 1397